Sportútlevél

Utolsó módosítás dátuma : 2019. szeptember 20.

Egyetemi Sportnap 2019.09.24. EKE Sportútlevél

Kedves Versenyszellemű hallgatók, résztvevők!

Ezúton buzdítunk benneteket egyéni versenyre a szeptember 24-én, a Líceumban és az Eszterházy téren megrendezendő Egyetemi Sportnapunk alkalmából!

A Sportnap Sportútlevelének célja: minél több típusú, fajtájú mozgást, versenyt, mozgással és egészséggel kapcsolatos információt gyűjtsenek a hallgatók, mindezt jókedvvel, szórakozva!

Az Líceum és környéke színes sportprogramok, előadások, versenyek, bemutatók, előadások helyszíne, ahol a regisztrált hallgatók kipróbálhatják tudásukat, mely lehet szellemi és fizikai aktivitás is. Minden feladat megoldásával pecséteket és pontokat lehet gyűjteni a sportútlevélbe.

A játék egyszerűsített menete: minél több a hallgató által összegyűjtött pontszám, annál nagyobb az esélye, hogy győztesként kerüljenek ki a versenyből. A helyezettek értékes nyereményekkel gazdagodnak.

A hallgatóknak minimálisan 8 helyszínről kell pecsétet szerezniük, egy-egy helyszínen a feladat teljesítése esetén adható/kapható pecsét!

A sportútlevelek a rendezvény napján (szeptember 24-án) 8.00-9.00 között vehetők fel a regisztrációs-információs ponton (Líceum aula) és a leadása is itt történik legkésőbb 12:50-ig.

Az eredményhirdetés a rendezvény napján, 13:15-től a Líceum Dísztermében kerül megrendezésre.
Sok sikert és mozgásra fel!


< Vissza