Papamaci Árvái Alapítvány

Utolsó módosítás dátuma : 2019. szeptember 20.

Jótékonysági adománygyújtés

Ebben az évben az Egyetemi Sport Nemzetközi Napja program keretében jótékonysági adománygyűjtést szervezünk a gyöngyöshalászi Papamaci Árvái Alapítvány részére.

Az alapítványt a mindenki által Papamaciként ismert Sorger György hozta létre 2016-ban, amely bajba jutott, idős, beteg kutyusokat ment és gondoskodik róluk, míg szerető gazdira találnak. Jelenleg több, mint 100 mentett kutyus él biztonságban a menhelyen. Segítségre szoruló kutyából sajnos akad bőven, így áldozatos munkája egyben egy soha véget nem érő tevékenység is.

Az Egyetemi Sportnapon 9:00-9:15 óra között „Fussunk együtt az állatok védelméért!" közösségi futással hívjuk fel a figyelmet az állatvédelem fontosságára.

Az Egyetem női kézilabda, férfi kosárlabda és vízilabda csapata, továbbá az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat és az SBS Eger férfi kézilabda csapata elsők között ajánlotta fel támogatását az alapítvány részére.

A Líceum épülete előtt 9:00-től 13:30-ig adománygyűjtő ponton várjuk a felajánlásokat – használt plédet, törölközőt, ágyneműhuzatot, kutyatápot, dobozos kutyaeledelt, pénzadományt, önkéntes munka felajánlást.

A támogatóknak kis ajándékkal köszönjük meg, hogy segítik a menhely téli időszakra való felkészülését.

Ezúton is köszönetünket szeretnénk kifejezni minden Adományozónak és Támogatónak!


< Vissza