TEREPFUTÓ MEFOB

Utolsó módosítás dátuma : 2017. október 27.

45. Rajkai Kerékgyártó Emlékverseny és Magyar Egyetemi és Főiskolai Bajnokság

Debrecenben, a Nagyerdőben 2017. 10. 22-én rendezték meg az idei Kerékgyártó emlékversenyt, melynek részeként a Magyar Egyetemi és Főiskolai Országos Bajnokságra (MEFOB) is sor került.
Az Eszterházy Károly Egyetem is indított egy öttagú csapatot. A csapat tagjai: Pap Csilla, Szabó Dóra, Gregor László, Judák Endre, Kapitány Zoltán.
A verseny végig földúton, nehéz terepen haladt, a csúszós löszös, homokos talaj csak még jobban nehezítette a versenyzők dolgát. A női indulóknak 5 kilométert, azaz 2 kört, míg a fiú mezőnynek 4 kört, azaz 10 kilométert kellett teljesíteni.
A csapat szoros küzdelemben 2. helyezést ért el. Az egyéni eredmények pedig a következőképpen alakultak:
A női mezőnyben Pap Csilla abszolút 2. hely, MEFOB 1. helyezést ért el,17:29 másodperces időeredménnyel. Szabó Dóra az egyetemi kategória 3. helyét szerezte meg.
A férfi mezőnyben győzedelmeskedve, Gregor László az abszolút 1. és az egyetemi kategória szintén 1. helyén futott be, mindössze 29:45 alatt teljesítette a pályát. Judák Endre az egyetemi kategória 4. helyezését szerezte meg. Majd, Kapitány Zoltán érkezett be a célba, ugyancsak kiváló időeredménnyel.
Így sikerült az EKE csapatának a dobogó második fokára felállni, mellyel büszkén képviselhette az egyetemet.
Ezúton is gratulálunk minden résztvevőnek és sok sikert kívánunk a következő versenyekhez!


< Vissza