Teltházas TDK konferencia

Utolsó módosítás dátuma : 2018. november 28.

Kiemelt érdeklődés övezte a 2018/2019-es tanév őszi Intézményi TDK konferenciát, mely november 28-án került megrendezésre a Sporttudományi Intézet és a TTK TDK Tehetségműhely szervezésében.

A programot Dr. Bognár József intézetigazgató nyitotta meg. A megnyitón kiemelte a hallgatói tudományos munka jelentőségét, valamint az intézet szerepét a hallgatói tudományos élet gondozásával kapcsolatban. A rendezvényen Dr. Csányi Tamás a Magyar Diáksportszövetség főtanácsadója tartott plenáris előadást, „Élményközpontúság az iskolai testnevelésben - Tudományos eredmények, módszertani következmények." címmel. Előadásában az élményközpontú testnevelés értékeit emelte ki, illetve a testneveléshez kapcsolódó motivációs környezet szerepét. A plenáris előadást szakmai diskurzus követte.

A program további részében 6 magas színvonalú hallgatói előadás hangzott el. A nappalis hallgatók mellett levelezős hallgató is tartott előadást. A témák sokszínűségét bizonyítja, hogy a testnevelés tartalma, a sportoláshoz kapcsolódó nézetek, a sporttáplálkozás, valamint a teljesítménydiagnosztika is helyet kapott az előadásokban.

 

 

A bíráló bizottság hosszas egyeztetés után az alábbi hallgatókat díjazta:

Megosztott I. hely:

Császár Attila, témavezető: Dr. Bognár József

Kobela Tamara, témavezető: Dr. Mogyorósi Zsolt

II. helyezés:

Varga Szabolcs, témavezető: Dr. Révész László

III. helyezés:

Pető Tamás Csaba, témavezető: Bak László

Gratulálunk a díjazottaknak és a témavezetőknek, sikeres felkészülést kívánunk az áprilisi OTDK-ra!


< Vissza