Spartan siker - Gratulálunk!

Utolsó módosítás dátuma : 2018. november 23.

Hallgatói beszámoló

Szabó Dávid, Intézetünk hallgatója:

"A júliusban megrendezett franciaországi Spartan Európa-bajnokságon elnyert korosztályos Európa-bajnoki címet az ún. Trifecta-világbajnokság követte november első hetében, amely Spártában került megrendezésre. Ezen a versenyen három versenyszámot kellett teljesítenem (Sprint, Super, Beast), melyek összesített ideje alapján került rangsorolásra minden versenyző.
Rendkívül jó időjárás fogadott minket Spártában, gyönyörű volt a környezet, az azt körülvevő hegységekkel egyaránt. A Világbajnokság során 57 ország képviseltette magát, melyen a magyarok több mint 50 fővel voltak jelen. A pályavezetés igen élvezetes és látványos volt, nem egyszer kellett egy futam során hosszasan vízben futni, vagy éppen haladni úgy, ahogy azt a vízmélység engedte a versenyzőknek. A Sprint, a Super és a Beast futamok során nem csak a korosztályomon belül (18-24) sikerült befutnom az első helyen, de az összes korosztályos kategóriát tekintve is én bizonyultam a leggyorsabbnak. Ezek alapján örömmel nyugtáztam a tényt, hogy a versenysorozat ideológiájának szülővárosában korosztályos Világbajnok lettem. Sikerült Magyarországot büszkévé tennem, ami a legnagyobb vágyam volt a versenyzésem kezdete óta.
Mindenki sikeresen teljesítette az általa kitűzött célokat, rengeteg pozitív, maradandó élménnyel gazdagodtunk. Jövő évben a céljaim közé tartozik indulni ismét az EB-n, a Trifecta VB-n, illetve az Egyesült Államokban megrendezésre kerülő VB-n.
Remélem szolgálhatok még hasonló jó hírekkel a jövőben!"

 

Gratulálunk!


< Vissza