sikeres habilitációs előadás - gratulálunk!

Utolsó módosítás dátuma : 2018. november 05.

Dr. Fügedi Balázs eredményes habilitációs előadásai

2018. október 26-án a Sporttudományi Intézet Igazgató-helyettese, Dr. Fügedi Balázs, bizottság előtt tett tanúbizonyságot szakmai tudásáról, életútjáról.
A kutatómunkájának témája az egészségnevelés nevelés- és sporttudomány rendszerébe való együttes integrálása, a fizikai aktivitás iránti érdeklődés felkeltése. A habilitációs előadásainak középpontjában a fiatalok egészségmagatartása és a szülői minta fontossága állt.
Az első, 45 perces magyar nyelvű tantermi előadás során mindenki számára érthetően került bemutatásra a vizsgált téma, melynek címe: Fiatalok tevékenység- és értékrendszere a fizikai aktivitás problémakörén keresztül.

A második, tudományos előadás során kutatási eredményekkel alátámasztva járta küröl az adott kérdéskört, melynek címe: Az egészségmagatartás megvalósulása napjainkban: fiatalok célkeresztben.

A harmadik, idegen nyelvű előadás során a kutatási eredményeket angol nyelven ismertette, mely előadás címe: Achievements of health-conscious behaviour in young people of our days.

 

Gratulálunk!

 

 

 

 

Fotó: Kakuk Dániel

 


< Vissza