Rekreáció zárótábor és terepgyakorlat

Utolsó módosítás dátuma : 2019. május 10.

2019 Sarud

2019-ben új helyszínen, Sarudon került megrendezésre a rekreáció zárótábor és terepgyakorlat, melyen 54 hallgató vett részt. Mind a levelező, mind pedig a nappali tagozaton tanulók 3 teljes és 2 fél napban teljesítették a tábort. A tábor szervezett programjában szerepelt a kerékpár körtúra, az Ökocentrum meglátogatása, a spartan és kalandpálya teljesítése, sárkányhajózás és meglepetés programok.

Emellett a hallgatók feladata volt előre meghatározott témában, időpontban és csoportban készülni rekreációs, animációs feladatokkal. Egyetemünkről Dr. Hideg Gabriella, Boda Eszter és Dr. Béki Piroska dolgoztak a tábor előkészületein és programjain. A szerencsés időjárási viszonyok biztosították a tábor zökkenőmentes lebonyolítását illetve a munkát segítette a sarudi szolgáltató és profi csapata.

A programban egyaránt megtalálhatóak voltak irányítottan szellemi és fizikai rekreációs vetélkedők. A tábort egy különleges mix-el zártuk, mely egyesítette a két formát. Összességében a tábort sikeresnek tekintjük, szép környezet, profi szolgáltatás, ügyes és fegyelmezett hallgatók vitték az egyetem hírét a Tisza-tó partjára.


< Vissza