MEFS-díjátadó

Utolsó módosítás dátuma : 2020. augusztus 23.

A Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség tisztújító közgyűlésén Széles-Kovács Gyula, dr. Bognár József és Varga Attila is elismerésben részesült.

Augusztus 12-én a Testnevelési Egyetemen tartotta éves, ezúttal tisztújító közgyűlését a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség (MEFS), amelyen a különböző napirendek között értékelő beszédeket és ünnepélyes díjátadást tartottak.

A hagyományoknak megfelelően ezúttal is több kategóriában díjazták a magyar egyetemi és főiskolai sportért ténykedő, arra érdemes személyeket.

Varga Attila Elek Ilona Emlékérmet vehetett át az egyetemi sport támogatásáért.

Széles-Kovács Gyula a MEFS Hajós Alfréd Aranyplakettje az Egyetemi-Főiskolai Sportért kitüntető címének átvételekor kapott elismerő tapsot.

Egy későbbi időpontban átveheti majd Csík Ferenc Ezüstplakett az Egyetemi-Főiskolai Sportért díjat Prof. dr. Bognár József.

Az alelnökökről, elnökségi tagokról, illetve különböző tisztségekről szóló szavazás folyamán az is kiderült, hogy a következő négy esztendőben is Felügyelőbizottsági tag lesz Szalay Gábor, az Eszterházy Károly Egyetem docense.

Gratulálunk a díjazottaknak!

 


< Vissza