MEFOB férfi röplabda

Utolsó módosítás dátuma : 2019. március 28.

EKE-TF

2019.03.11-én Egerben 21:00-kor megrendezésre került a férfi MEFOB röplabda mérkőzése. Az EKE csapata mérkőzött meg a TE csapatával.

A mérkőzés jó hangulatban kezdődött, a játékosok buzdították egymást. Az első szett az egri fiúcsapat vezetésével kezdődött, de hamar felzárkózott a TE. A két csapat fej-fej mellett haladt, viszont az EKE fiúcsapatának több volt a szép megmozdulása. Az első szettet megnyerte a TE 23-25 -re és ezután az egész mérkőzést ők uralták.

A második és harmadik szettet is a TE vezette, azonban az EKE csapata nem adta fel, végig küzdöttek. A meccs a TE nyerésével fejeződött be.

A mérkőzés után az EKE fiúcsapatának egyik tagját, Kővári Viktort kérdeztem a mérkőzésről, aki azt nyilatkozta, hogy „Alapvetően jól játszott a csapat, viszont a fontos pillanatokban sok volt a hiba, a pontatlanság. Nem voltunk annyira összeszedettek, és az egyik probléma az volt, hogy a csapatunk nem túl összeszokott, kevés edzésünk van együtt. Az ellenfél ezzel szemben összeszedetten, nyugodtan és precízen játszott, viszont sokan közülük NB1-ben is játszanak. A mérkőzés szerintem helyenként szoros volt, sok hiba volt a játékban."

Összességében hiába nyert a TE, az EKE a kitartásával mindenképp győztesnek érezheti magát.


< Vissza