Magyar Egyetemi és Főiskolai Sportszövetség díszünnepség

Utolsó módosítás dátuma : 2019. április 12.

Öt díjazott a Magyar Egyetemi és Főiskolai Sportszövetség díszünnepségén

A Magyar Egyetemi és Főiskolai Sportszövetség elnöke prof. dr. Kiss Ádám nyitotta meg a MEFS éves rendes Közgyűlését szerda délelőtt a Magyar Sport Házában. A MEFS Közgyűlésén hagyományosan az egyetemi sportért kiemelkedő munkájuk elismeréseként a MEFS által alapított díjakat is kiosztották. Díjakat adott át dr. Szabó Tünde, sportért felelős államtitkár, dr. Kulcsár Krisztián a MOB elnöke, prof. dr. Józsa János a Magyar Rektori Konferencia elnöke, Murai László a HÖOK elnöke, prof. dr. Kiss Ádám a MEFS elnöke és Frenkl Sylvia, prof. dr. Frenkl Róbert, a MEFS örökös elnökének özvegye.

Az Eszterházy Károly Egyetem oktatói és hallgatói közül öten kaptak elismerést. Szalay Gábor, a Sporttudományi Intézet docense MEFS Életműdíjat vehetett át az évtizedeken keresztül eredményes egyetemi sportszervezői munkájáért.


MEFS Hajós Alfréd Aranyplakett az Egyetemi-Főiskolai Sportért díjjal tüntették ki Herpainé dr. Lakó Judit adjunktust, Sportiroda vezetőt, a Sporttudományi Intézet munkatársát, mellyel egy adott szakterületen éveken át kiemelkedő teljesítményt nyújtott sportvezetőket jutalmazzák.


A MEFS Csík Ferenc Ezüstplakettje az Egyetemi-Főiskolai Sportért díjjal köszönték meg Hajdu Pálnak, a Sporttudományi Intézet docensének az egyetemi sport terén több akadémiai éven keresztül végzett kiváló szakmai munkáját.


MEFS Elek Ilona Emlékérem az egyetemi sport támogatásáért díjat kapott Dr. Váczi Péter, a Sporttudományi Intézet adjunktusa, kiemelkedő sportszakmai tevékenységéért és a kosárlabda sportág népszerűsítéséért végzett munkája elismeréseként.


Halassy Olivér Hallgatói Díj elismerésben részesült Zaja Barbara az egyetemi szabadidősportért, különösképpen a cheerleaders csapatért végzett áldozatos munkájáért.

 

A hírt küldte: Sporttudományi Intézet
Fotók: MEFS


< Vissza