Edző BSc képzés Egerben az Eszterházy Károly Egyetemen

Utolsó módosítás dátuma : 2020. január 21.

kézilabda, kosárlabda, tenisz, triatlon, atlétika, fallabda, labdarúgás, vízilabda

Az Eszterházy Károly Egyetem kiemelten fontosnak tartja a testnevelés, a verseny- és szabadidősport tudományos és szakmai fejlesztését, legyen az sportszakember-képzés, -továbbképzés, tananyagfejlesztés vagy sporttudományi szakértői- és kutatómunka. Ezt a felelősségteljes munkát a sportirányítás szervezeteivel, valamint a különböző sport- és tudományos szervezetekkel együtt végezzük.
Az Egyetem és több sportági szakszövetség oktatási, szakmai és tudományos együttműködésének eredményeként a Sporttudományi Intézet a 2020/2021-es tanévben

Edző Bsc képzést indít a következő sportágakban:

kézilabda, kosárlabda, tenisz, triatlon, atlétika, fallabda, labdarúgás, vízilabda

Az Egyetem Sporttudományi Intézete a sportági szakszövetségek, valamint a sportág kiemelkedő képviselőinek erkölcsi és szakmai támogatásával, elméleti alapokra épülő gyakorlatorientált edzőképzést indít kézilabda sportágban. A nappali vagy levelező tagozatos képzés során az általános (alapozó) és speciális (sportágspecifikus) tudásra és tapasztalatszerzésre is nagy hangsúly kerül.

Az Egyetem és a Sporttudományi Intézet a modern tudományos és szakmai eredményekre támaszkodva alakítja ki a hároméves képzés tartalmi és formai ismereteit, követelményeit. A sportági képzést a sportágban jártas, kiemelkedő tudással rendelkező nemzetközi és hazai sportszakemberek tartják. A szakmai tudás, az ideális létesítmények, illetve Eger és az Egyetem szellemisége együttesen garancia a komplex edzői munka során szükséges tudás elsajátítására és gyakorlati alkalmazhatóságára.

A különböző sporttudományi képzésekben kiemelkedő hagyományokkal és tapasztalatokkal rendelkező Sporttudományi Intézet szeretettel várja azokat az érdeklődőket, akik számottevő sportági tapasztalatokkal rendelkeznek és szakedzői (BSc) végzettséget szeretnének szerezni.

Eszterházy Károly Egyetem, a Jó döntés!


A képzésre a jelentkezési határidő: 2020. február 15.
A képzéssel és a felvételivel kapcsolatos tájékoztató elérhető:
https://www.felvi.hu/felveteli/egyetemek_foiskolak/!IntezmenyiOldalak/meghirdetes.php?meg_id=3899&elj=20a
https://felvieger.uni-eszterhazy.hu/hu/erettsegi-kpz/alapkepzes/felveteli-vizsgakovetelmenyek-1688 


< Vissza