Demonstrátori cím

Utolsó módosítás dátuma : 2019. március 04.

Gratulálunk!

Az Eszterházy Károly Egyetem demonstrátori címmel és ösztöndíjjal támogatja azokat a fiatalokat, akiknek kiemelkedő a szakmai elhivatottsága. Idén februárban kettő sportszakos hallgató nyerte el ezt a lehetőséget és vehet részt a Sporttudományi Intézet szakmai munkájában.

Az egyik Máró Cintia, másodéves sport-és rekreációszervezés BSc szakos hallgató, akinek a feladatai közé a szakmai gyakorlathoz kötődően oktatási (oktatói irányítás, részvétel mellett) és adminisztratív feladatok is tartoznak.

Majoros Attila a másik demonstrátori címet elnyert ötödéves testnevelő tanár - közösségi művelődés tanár szakos hallgató a torna sportág és torna tantárgy kapcsán segít a hallgatók tanórai munkáját és a gyakorlási időpontokban iránymutatást ad a kivitelezés javításában, ezzel elősegítve a sportág mozgásanyagának pontos elsajátítását.

 

A demonstrátori feladatok kapcsán oktatási és szervezési tapasztalatokat is nyerhet a két sikeres pályázó, mindemellett a Sporttudományi Intézet munkáját is segítik a 2019-es tavaszi félévben.


< Vissza