Búcsúztató

Utolsó módosítás dátuma : 2019. június 18.

Professzor emerita Kristonné dr. Bakos Magdolnát búcsúztattuk

Az Eszterházy Egyetem már sokadszorra kényszerül arra a közel sem kellemes döntésre, hogy meg kell válnia egy szeretett és tisztelt kollégától/kolléganőtől, aki önként búcsúzik az egyetemi tanári pályafutásától. Ebben az esetben is ez történt a Sporttudományi Intézetben, ugyanis Professzor emerita Kristonné dr. Bakos Magdolnát búcsúztattuk 38 év tanítás után az Eszterházy étteremben 2019.06.04-én.

 

A jeles eseményen a szívdobogtató beszédek mellett magas rangú személyek is megtisztelték Magdi nénit, mint az egyetem Rektora, a TTK Rektorhelyettese, az Intézet Igazgatója és számos kolléga, kolléganő és Tanárnő volt kollégái, akik szerettek volna vele lenni ezen a magasztos és megtisztelő ünnepségen és pillanatban. A beszédekből kiderült, hogy Magdi néni a tanítás mellett sok energiát fordított mások segítésére és a sportra, mely tevékenységeket sosem fog feladni.

Sajnálattal vettük tudomásul, hogy intézetünk egy ilyen fontos kollégával kevesebb lett, de reméljük sokszor visszatér hozzánk, ha másért nem egy kis baráti csevejre a régi időkről.

Köszönjük az áldozatos munkát!

Sporttudományi Intézet

 


< Vissza